Del video: Drejtori i Policisë së Qarkut Berat rreh publikisht mjekun e urgjencës dhe farmacistin, shtetas amerikan

Drejtori, Hasan Ahmetaj ështe ai me flokë të bardha kurse tjetri në krah është nendrejtori i policise.

Mjeku dhe farmacisti jane tek hyrja e pallatit te tyre,ku jetojne ne katin e pare.

Ai qe terheq zvarre eshte fatmacisti Ani Skëndo i cili ka njoftuar edhe ambasadën amerikane për dhunën e ushtruar ndaj tij sepse është nënshtetas amerikan.

Kurse ai qe godet me shkelm eshte mjeku i urgjences, Edison Skendo. Te dy jane akoma ne polici, sepse sipas Drejtorit Ahmetaj ata kane ushtruar dhunë ndaj tij dhe jo ky ndaj vëllezërve Skendo.

Pamjet flasin vetë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment