Dhunimi i qytetarëve nga policia, Ambasada Britanike: Të hetohen denoncimet

Ambasada Britanik në Tiranë ka reaguar pas dhunes ne ambientet e policise dhe shoqërimit dhe dhunimit të aktivistëve civilë, pa asnjë lloj arsyeje nga policia.
Në reagimin e saj, ambasada britanike shprehet se protesta është një e drejtë qytetare.
Gjithashtu ata kërkojnë që denoncimet për dhunë në ambientet e policisë, të hetohen drejt.
Reagimi i Ambasadës Britanike:
Ambasada Britanike ka ndjekur zhvillimet me protestat dhe raportimet për ndalimin e disa aktivistëve në #Shqipëri.
Ne nënvizojmë nevojën për të mbështetur të drejtën për tubim paqësor dhe bëjmë thirrje për hetime të drejta në lidhje me të gjitha pretendimet mbi përdorimin e dhunës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment