Ditët e fundit të Lotos Amerikane, ambasada jep një këshillë tjetër

Në ditët e fundit të Lotos amerikane, ambasada e SHBA ka dhënë një tjetër këshillë për aplikantët:

“Plotësojeni vetë formularin tuaj. Lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit” dhe tregon linkun ku gjendet: https://bit.ly/2l7myjg

Po ashtu, ambasada tregon dhe një video që tregon në shqip hap pas hapi si të plotësohet formulari: https://bit.ly/2RC6zZI

Image

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment