‘E dhimbshme kur nënat thonë ik dhe mos u kthe më në këtë vend!’

Ervin Salianji, kandidati i PD në Korçë, u preku plagën e emigracionit, banorëve të lagjes 16 në Korçë. “Shqipëria është kthyer në lëndinë të lotëve! – tha Salianji. –  Nuk ka lutje më të dhimbshme se nënat që i thotë djalit apo vajzës “Ik dhe mos u kthe më në këtë vend”. Përballë këtyre mundësive është sot çdo i ri!

Por lëndina e lotëve vazhdon edhe për familje që i kanë hequr ndihmën ekonomike, i kanë rritur çmimin e energjisë elektrike, i kanë larguar nga puna!  Në 25 prill gjërat duhet dhe do të ndryshojnë!” – nënvizoi Ervin Salianji.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment