E kam fjalën për Lezen mbi buldozer që do të shembë Teatrin !

Nga Roland Bejko

Bravo MIRELA BOGDANI !

Kur të gjithë kanë dalë në treg dhe shiten e blihen ajo zgjodhi të mbrojë karakterin, dinjitetin, QYTETIN, historinë,nderin rrënjët e familjes, vlerat njerëzore !

Ky është modeli që duam sot, rrezistencë dhe përgjegjësi të lartë qyterare përballë arrogancës, paligjshmërisë, mafjes, dhe klanit kriminal që ka uzurpuar pushterin me në krye Edi Ramën!

Veprimi i Mirelës sot duke dalë nga kualicioni i majtë i këshillit të bashkisë Tiranë kur të tjerët lëngëzohen për të hyrë në atë stan për të marrë një copë nga torta e qelbur e pushtetit, është një shuplakë për SISTEMIN mafioz të qeverisjes si dhe për lëpirësit e të gjitha niveleve që ose heshtin ose bashkëpunojnë me bandën kriminale të Edi Ramës që po grabit pronat që ju përkasin shqiptarëve.

Kjo është rruga që duhet të ndjekin gjithë intelektualët dhe qyterarët e lirë të këtij vendi me përgjegjësi për veten, familjen , qytetin dhe Shqipërinë tonë !

Pra, bravo Mirela Bogdani, sepse ti i dhe një leksion dinjiteti dhe Mirelës tjetër që ka fshehur kokën në rërën e krimit duke u bërë palë me të.

E kam fjalën për Lezen mbi buldozer që do të shembë Teatrin !

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment