Edhe Gjirokastra i bashkohet aksionit “Vjosa Park Kombëtar Tani”

Edhe Gjirokastra i bashkohet aksionit “Vjosa Park Kombëtar Tani”.

Aktivistë të Lëvizja VETËVENDOSJE – Qendra në Shqipëri së bashku me EcoAlbania dhe Green Albania shpalosën sloganin “Vjosa National Park Now” në sheshin e Odeonit në qendrën historike .

Ky është një aksion që do të pasohet me qytete të tjera, si një formë e rritjes së ndërgjegjësimit për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe shpalljen e saj Park Kombëtar.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment