Festohet ne Gjirokaster 75 vjetori i Republikes se Italise

Ne kuader te 75 vjetorit te Republikes se Italise jane zhvilluar ne qytetin e Gjirokastres disa aktivitete per diten italiane.
Festa ka nisur me nje koncert ne ambjentet e kalase se qytetit .
Ku i ftuar special ishte artisti Italian Mogol .
Aktiviteti ka vijuar ne aerodromin e qytetit te Gjirokastres ku te pranishmit kane patur mundesi te degustojne ushqimet tradicionale italiane.
Aktivitetet jane ndjekur nga ambasadori italian Fabrizio Bucci dhe figura te tjera te artit gjirokastrit .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment