Fier: Acarohet policia. Nuk respektohet orari i ndalim-qarkullimit

“Acarohet”policia. Ndonëse ka kaluar ora 13 00 si limit i ndalim-qarkullimit në Fier ka lëvizje të shumta automjetesh dhe këmbësorësh. Patrullat e policisë qarkullojnë nëpër qytet me sirena alarmi për tu kujtuar qytetarëve izolimin në banesa. Nuk ka raportime per te ndaluar, por ka jo pak qytetare qe jane penalizuar me gjoba per shkeljen e rregullave te vendosura nga qeveria per gjendjen e izolimit te pergjithshem.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment