Fier/ Ngacmoi një të mitur, burg pa afat 75 vjeçarit


Një ngjarje e rëndë tronditi Fierin 3 ditë më parë ku një 75 vjeçar ngacmoi seksualisht një të mitur , i cili ra menjëherë në pranga të policisë. Ditën e sotme ndaj 75 vjeçarit është vendosur dhe masa e arrestit “burg pa afat”. Seanca gjyqësore nuk zgjati më shumë se 10 minuta dhe pa prani të medias në sallë. Në harkun e një jave ky është rasti i dytë i ngacmimeve seksuale në vend .Një rast i tillë u shënua në qytetin e Sarandës po nga një 73 vjeçar . Ku ky i fundit e kishte kapërcyer ngacmimin.Ai pranoi se kishte kryer marrdhënje me të miturën por sipas autorit me “dëshirën” e saj çka u hodh poshtë nga organi i akuzës .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment