Fier/Nis dezinfektimi i institucioneve publike

Në Fier sot ka nisur dezinfektimi i shkollave dhe kopshteve. Fillimisht dezinfektimi ka nisur në 4 shkolla dhe 7 kopshte të qytetit të Fierit dhe më pas do të shtrihet në njësite asministrative.
Janë tre grupe të dizinefektuesve që po zbatojnë programin e dezinfektimit.
Në orën 8 të mbrëmjes do të nisë edhe dezifektimi i mjediseve publike si godina , lulishte, e parqe.
Burime nga spitali rajonal i Fierit bëjnë me dije se gjatë natës nuk është paraqitur asnjë person me shenja të Covid 19.
Është kufizuar edhe hyrja e dalja e familjarëve të pacientëve që janë të shtruar në spital. Nuk ka mungesa te barnave dhe medikamenteve. Ka maska dhe oksigjen të mjaftueshëm. Rastet e dyshuara dërgohen në Tiranë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment