Fier: Një infermiere e infektuar me COVID-19.

Rezultun të jetë e infektuar edhe një infermiere në Fier.Bëhet fjalë për rastin e raportuar dje me 6 të infektuar në lagjen “Çeligrad” ku një prej tyre është infermiere. Të gjashtë personat janë pjestarë të së njëjtës familjeje. Ata ndodhen në vetkarantinim në banesë dhe sipas informacioneve të deritanishme gjëndja e të prekurëve ndodhet e stabilizuar.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment