Fier:Dhurata nga ambasada franceze

Ambasadorja franceze, Christina Vasac i ka dhuruar sot Bashkisë Fier 800 maska shumëpërdorimshme. Ato do të përdoren nga punonjësit gjatë ushtrimit të funksioneve të tyre publike si në zyra, ashtu edhe në terren. Ka qenë Nënkryetarja e Bashkisë, Enkelejda Peshkëpia ajo që ka pritur ambasadoren dhe e ka falenderuar për këtë akt solidarizimi në luftë kundër COVID-19.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment