FOTO/ Dalin SMS, kreu i FRESSH: Këto mesazhe shkruajini te Rama

Ndërkohë që kreu i qeverisë Edi Rama po monologonte në një shfryrje inati të gjatë në facebook për greven e studentëve qe ka marrë përmsa kombëtare, ka patur edhe një angazhim të  strukturave të partisë së tij.

Ata janë udhëzuar që të futen dhe të komentojnë Live në mbështetje të ideve të Kreut të qeversië dhe dekalarimeve të tij në facebook. Më poshtë këmi mesazhet qe ka çuar kryetari i FRESSH administratës për të komentuar kur ka qenë Rama live.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment