FOTO/Helikopterë të NATO-s mbi qiellin e Gjirokastrës

Helikopterë të NATO-s kanë qarkulluar në qiellin e Gjirokastrës para pak minutave. Sic raportohet nga burime të ndryshme, kanë qenë në patrullim tre helikopterë të cilën kanë fluturuar në lartësi relativisht të ulët nëpër qiellin e Gjirokastrës apo dhe në zonat përreth qytetit.

Mësohet se helikopterët kanë patrulluar në kuadër të një misioni inspektimi në jug të vendit që ka për qëllim, frekuencën e stërvitore në lartësi të ndryshme nëpër zonat që janë mbi 300 metra mbi nivelin e detit.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment