FOTO/Pas Pedagogjikes, shembet edhe kalcetoja e Shkolles Industriale

Nje tjeter objekt i gatuar nga Rilindja e Edi Rames eshte shembur ne Gjirokaster. Kane mjaftuar vetem 30 cm bore dhe te shembet mbulesa e kalcetos ne Shkollen e Mesme Industriale “Thoma Papano”.

Nga foto qe publikon Jugunews.net shikohet qarte sesi eshte shembur mbulesa sintetike se bashku me profilet metalike mbajtese. Kalcetoja eshte ndertuar me fonde te Ministrise se Arsimit ne kuader te projektit te kompletimit te hapesirave te kthyera ne objekte sportive.

Pas kalcetos se Shkolles se Mesme Pedagogjike kjo eshte e dyta qe u shemb.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment