FOTO/ Tjetër rekord: Shqiparët të dytët në botë për refuzimet e hyrjes në BE gjatë 2020

Një tjetër ‘rekord’ është arritur nga shqiptarët gjatë 2020, ku sipas një tabele studimi nga REL, ne renditemi në vend të dytë pas ukrainasve, për refuzimet e hyrjes në BE gjatë 2020.

Nga tabela e publikuar, vërehet se 13 315 personave u është refuzuar hyrja në BE.

Ndërkohë Ukraina kryeson me 56 370 persona që u është refuzuar hyrja dhe pas nesh renditet Moldavia me 10 150 refuzime. 

Image
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment