Fotot para protestës/ Ç’ndodhi në kryeministri në mesnatë

Megjithëse Edi Rama do të jetë në Vlorë gjatë kohës që opozita do të protestojë para kryeministrisë, stafi i tij po merr masat që të “mbrojë” veprat e aritit që shefi i qeverisë ka për zemër, markizën e Phillipe Parreno që gjendet mbi derën e hyrjes dhe kërpudhën që dendet në kopështin para godinës. Kjo lëvizje me shqetësim artistik bëhet gjithmonë edhe për të bllokuar hyrjen e mundshme të protestuesve të dhunshëm në selinë e qeverisë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment