Fshati Krahes vuan mungesen e infrastruktures rrugore

Banoret e fshatit Krahes vuajne mungesen e infrastruktures rrugore. Ata thone se prej 30 vitesh ne kete fshat askush nuk ka investuar duke munguar nje sere sherbimesh por ajo me problematike mbetet rruga. Kudo ne fshat rruget jane te amortizuara duke i bere banoret te levizin vetem me kafshe . “30 vite kjo gjendje ka qene. Nuk ka patur asnje investim”.
“Rruga keshtu ka qene dhe keshtu do mbetet askush nuk i rregullon.Kane mar vetem votat tona dhe nuk kane gje per fshatin.”-shprehet nje banore.
Ne fshatin Krahes banoret meren me se shumti me bujqesi dhe blegtori duke siguruar ne kete menyre te ardhurat per te mbijetuar.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment