Gërneta e mashtrimit !

Nga Tixhe Qendraj

Sot të gjithë punonjësit e administratës në Tepelenë dhe Memaliaj, shkuan për të duartrokitur ardhjen e kryeministrit Rama ! Vallë të ishin urdhëruar vetëm të përplasnin duart ???

Kur banorët e Bashkisë Memaliaj janë për të përplasur këmbët nga puna me dy standarte e kësaj qeverie !

Asnjë banor nga Bashkia e Memaliajt nuk u ngrit t’i shprehte zotit Rama shqetësimet e kësaj zone ku Njësitë Administrative dhe fshatrat e tyre, nuk kanë as rrugë, as uje as as as……kanë ngelë si në mesjetë në mëshirë të fatit! Heshtën dhe duartrokitën kur për qytetin e tyre nuk u tha asgjë prej tij. Sa herë ka zgjedhje vetëm ankohen dhe pastaj harrojnë ku jetojnë dhe rendin me vrap të dëgjojnë gërnetën e mashtrimit !

Tu rrojë gërneta se mirë veshët që ua mbyll, po melodia u mbyll edhe sytë !

 

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment