Gjiro-Classica sjell muziken klasike ne kalane e Gjirokastres

Gjiro-Classica, ne dhe Piazzolla , ka qene ky aktiviteti kulturor i zhvilluar ne keshtjellen e Argjiros . Nen tingujt e embel te pianos dhe violines artistet Suela Picirri , Dorina Laro dhe Kristina Petrollari kane luajtur pjese te ndryshme muzikore klasike per te pranishmit . Per artisten Dorina Laro keto aktivitete vijne pas nje pauze te gjate per shkak te Covid 19 ndersa jane teper rendesishme per tu zhvilluar sa me shume , per te krijuar nje impakt edhe me turistet duke qene se Gjirokastra eshte nje qytet qe e levron me se miri kete sektor.
Per te pranishmit zhvillimi i ketyre aktiviteve ndihmon edhe ne edukimin e brezit te ri me artin dhe muziken klasike .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment