Gjirokaster/ Aksioni i policise rrugore vendosen mbi 300 gjoba ne fundjave

Blute e rrugores ne Gjirokaster ne nje aksion te zhvilluar gjate fundjaves kane vendosur 332 gjoba ndaj drejtuesve te mjeteve. 145 prej tyre jane vendosur per parakalim te gabuar . Sipas te dhenave te policise jane gjobitur njeherazi 114 drejtues per ndalim pushim, 15 masa per mos vendosje te rripit te sigurimit , 4 gjoba per shpejtesi jashte normave si dhe jane bllokuar 3 mjete. Ndersa per shkelje te ndryshme te kodit rrugor jane vendosur 56 masa.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment