Gjirokaster/ Maturantet zhvillojne provimin e fundit

450 maturante te Gjirokastres kane zhvilluar sot testimin per lenden me zgjedhje. Te pyetur maturantet jane shprehur se testi ne lende te ndryshme qe kishin perzgjedhur ne varesi te prirjeve te tyre, ishte hartuar me i thjeshte prandaj dhe pritshmerite per rezultate pozitive jane te larta. Provimi i lendes me zgjedhje ishte i fundit per kete mature shteterore.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment