Gjirokastër/ Mungesa e ujit të pijshëm dhe ndotja e tij problem për qytetarët

Problemi me ujin e pijshem vazhdon te jete nje nga ceshtjet me shqetesuese per qytetaret e Gjirokastres.
Mungesa e furnizimit me uje, sidomos gjate stines se veres por gjithashtu dhe cilesia e tij ka bere qe banoret e lagjeve te ndryshme te ankohen shpesh e megjithate asnjehere nuk kane arritur te marrin nje zgjidhje.
Uji i ndotur qe vjen ne çezmat e tyre eshte shpeshhere i paperdorshem per tu konsumuar apo per tu perdorur per te lare .
Te pyetur nga jugunews.net ky problem vazhdon te jete i pranishem ende, ndersa pesimist tregohen per fatin e ujesjellesit ku po investohet e nderhyet aktualisht, nese do te kete uje mjaftueshem dhe jo te ndotur sikurse ka ndodhur deri me tani.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment