Gjirokastra mirepret traditen Korçare

Gjirokastra mirepret traditen Korçare ne qytetin e gurte. Ky ka qene aktiviteti qe ka shoqeruar Gjirokastren pergjate fundjaves. Nen tingujt e serenatave korçare , interpretimet e ansamblit te Lunxherise dhe atij te Skenderbeut si dhe ushqimit tradicional qytetaret kane patur mundesi te shijojnë mbrëmjen.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment