Greqia vendos maskat me detyrim kudo neper biznese dhe institucione

Sipas zv/ministrin e Mbrojtjes Civile prej ditës së nesërme do të jetë e detyrueshme mbajtja e maskës përveç supermarketeve edhe në të gjitha dyqanet e vogla si psh, në furrat e bukës, në dyqanet e mishit, por edhe në të gjithë zyrat e administratës shtetërore dhe asaj publike.

Gjithashtu e detyrueshme do të jetë mbajtja e maskës për gjithë personelin e restoranteve.

Sipas Nikos Hardhalias , ndërsa deri tani duket se shumica e rasteve të të prekurve nga të huajt që vijnë në Greqi janë prej vendeve të Ballkanit, tashmë kujdes do të ketë edhe për ata që vijnë ose kalojnë e nëpërmjet Spanjës.

Nga 171.000 teste në vendet e hyrjes në total të 1 mmilionë të huajve , u gjeten 300 të prekur, treguese Rt tashmë ndodhet në 0.4.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment