Hidhnin inerte në det dhe pyllin e Sodës, bllokohen mbi 10 kamionë

Mbi 10 kamionë janë bllokuar në zonën e triportit në Vlorë nga ana e autoriteteve lokale, pas një aksioni të zhvilluar për hedhjen e inerteve në bregdet dhe në pyllin e Sodës.

Sipas burimeve, mësohet se aksioni është zhvilluar pas denoncimit se inerte të shumta shkarkoheshin në det dhe në pyll.

Mjetet e tonazhit të rëndë, do të qëndrojnë të bllokuara deri sa të kryhet një verifikim për veprimtarinë e tyre

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment