Ja si ngjyroset qendra e Fierit sipas modelit Rama!

Prej disa ditësh një grup punonjësish po “rikonstruktojne”fasat e pallateve në qendër të qytetit. Larmia e ngjyrave ka tërhequr vëmendjen e shumë qytetarëve kalimtarë.Disa prej tyre thonë për @jugunews,net se ky lloj “investimi” është më i shëmtuari:

“E gjithë kjo bëhet për fasadë sipas modelit të Edi Ramës dhe për të justifikuar vjedhjet”-u shpreh një inxhinjer urbanist i dalë në pension. Shumë qytetarë i etiketojnë bojrat në fasadat e pallateve me lloj-lloj emrash të fjalorit më banal.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment