Kakavijë/ E fundit, Greqia toleron, hapet kufiri më 1 korrik

Në një deklaratë për mediat, zëdhënësi i qeverisë greke për mediat, Stelios Petsas ka njoftuar se duke nisur nga 1 Korriku, do të hapen të gjithë kufijtë ajrorë, detar por dhe disa prej atyre tokësor.
Ai njoftoi se do të hapet kufiri i Kakavisë, duke bërë kështu të mundur lëvizjen turistike drejt shtetit grek.
Në të njëjtën kohë ai theksoi se qeveria vazhdon të përgatitet për të siguruar mbrojtjen maksimale të shëndetit të punëtorëve në industri, banorët në destinacionet turistike, etj.,
Greqia tashmë ka relaksuar ndjeshëm masat brenda shtetit, duke lejuar madje edhe aktivitetet kulturore.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment