Kakavije , pandemia redukton levizjen

Ne piken kufitare te Kakavijes levizja eshte e kufizuar. Sipas burimeve nga kjo e fundit pergjate javes qe lame pas ka patur 2800 persona ne hyrje dhe 3200 ne dalje . Situata e covid 19 vazhdon te mbaje te mberthyer Evropen dhe vendin tone.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment