Kakavije/ Regjistrohen 4569 shtetas ne hyrje-dalje te Republikes se Shqiperise

Gjate 24 oreve te fundit ne piken kufitare te kakavijes vihet re nje situate e qete e kalimit te udhetareve. Burime nga shërbimet e DVKM Gjirokastër, kanë përballuar një volum normal aktivitetesh në kontroll të udhëtarëve dhe mjeteve, gjatë hyrjes dhe daljes në R.Sh-së. Në funksion të këtij aktiviteti, janë përpunuar një numër prej 4569 shtetas në hyrjedalje, nga të cilët 2271 në hyrje, dhe 2298 në dalje.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment