Konispol , bresheri shkakton deme te shumta

Breshëri shkakton përsëri dëme të shumta në Konispol. Vetëm 30 minuta breshër dhe janë shkaktuar dëme në pemëtari si shegë, bajame dhe perime të stinës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment