Koshat plot me plehra, Bashkia 24 orë në “shërbim” të qytetarëve

Qyteti që duam me kosha plot plehra aq sa dalin jashtë tyre. Fotoja është dërguar në adresën tonë, nga një qytetar gjirokastrit i cili me shpresën se do t’a sensibilizojmë ndjeshmërinë e Bashkisë, kjo e fundit do të ndërhyjë që kontejnerët të zbrazen nga plehrat në orët e natës. Fotoja është shprepur në qendër të qytetit mu në portën dalëse të stadiumit të futbollit. Sic po shihet qartë, kazani i mbeturinave, ka ditë që nuk është prekur nga punonjësit e Pastrim-Gjelbërimit. Në fakt shefi i këtij shërbimi, ska kohë se po merret me meremetimin e hotelit të tij 100 metra më poshtë nga ky vend duke shfrytëzuar krahun e punës së punonjësve të bashkisë që ka në varësi. Nesër jugunews.net sjell foto ekskluzive sesi shfrytëzohen punonjësit e këtij sektori nga shefi i tyre, për meremetimin e hotelit privat dhe ambjenteve jashtë tij.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment