Kremtohen Pashket Katolike


Sot te gjithe besimtaret katolike festojne Pashket . Ne kishen katolike “Krishti Mbret” ne Gjirokaster At Laureano delle Ottero Seviviano ka uruar te gjithe besimtaret per Pashke te gezuara dhe me shume prosperitet .
Për besimtarët katolikë Pashkët janë simboli i fitores së të mirës mbi të keqen, kujtesa simbolike e ringjalljes së  Krishtit pas Kryqëzimit dhe mposhtjes prej tij të vdekjes që simbolizon largimin e të keqes, vuajtjes, dëshpërimit dhe triumfit të jetës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment