Kryebashkiaku i Gjirokastrës del pozitiv me Covid-19

Kryetari i Bashkisë së Gjirokastrës është konfirmuar pozitiv me koronavirus.

Përveç kryebashkiakut , pozitiv me Covid janë konfirmuar edhe shefi i komisariatit të policisë vendore dhe doganieri emrin e të cilit @jugunews.net e disponon por për arsye etike nuk e bën publike.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment