Lazarat/ Voton kandidanti i PD Roland Bejko

Kandidanti per deputet , i dyti ne listen e PD ne qarkun e Gjirokastres z.Roland Bejko ka votuar gjate oreve te para te mengjesit te sotem ne qendren e votimit ne fshatin Lazarat , ne te cilin ka 3 qendra votimi . Ne keto qendra , votimi ka shkuar normalisht ndersa ka patur nje pjesmarrje te konsiderueshme te votuesve qe ne oret e para .PD synon te marr dy mandate ne rang qarku ne Gjirokaster , kjo eshte verejtur edhe tek mbeshtetja qe qytetaret apo grupet e interesit i kane dhene kesaj force politike pergjate gjithe fushates elektorale. Programi ekonomik i prezantuar nga PD si dhe perzgjedhja e kandidanteve ne qarkun Gjirokaster rrit mundesite qe kjo parti te nxjerr dy deputete. Nje gje e tille eshte parashikuar edhe nga sondazhet e shumta qe jane zhvilluar gjate kesaj kohe teksa PS paraqitet me dobet se kurre mepare.ne keto zgjedhje. Z.Roland Bejko i dyti i renditur ne kete liste per Gjirokastren eshte nje nga emrat me te permendur qe pritet te marr mandatin per deputet, kjo per shkak te vete fushates qe ka zhvilluar ne kete qark, mbeshtetja e madhe e qytetareve si dhe formimi i tij profesional e politik ka ngjallur besimin tek njerezit per te perfaqesuar denjesisht kete qark ne kuvendin e Shqiperise.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment