Lejohen të kalojnë emigrantët e bllokuar në Kakavije prej 16 orësh

Pas 16 orësh qëndrimi në zonën neutrale janë lejuar të hyjnë në atdhe dhjetra shqiptarë të cilët kishin mbetur të bllokuar.
Sot nga pika kufitare e Kakavijes janë lejuar 30 persona ndërsa 10 të tjerë janë kthyer mbrapsht.
Shtetasit nuk ishin pajisur me autorizimin përkatës të konsullatës greke.
Ndërkohë që kufiri vazhdon të mbetet i bllokuar dhe asnjë kalim i këmbësorëve nuk lejohet nëse nuk kanë leje përkatëse. Përjashtim do të bëhet vetëm për kalimin e kamionëve me mallra ushqimore apo farmaceutike.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment