Luljeta Bozo me shkop në parlament

Mbërritja e deputetëve dhe parakalimi i deputetëve në oborrin e kuvendit nuk kalon pa u vënë re, sidomos veshja e zonjave.

Ajo që u vu re në seancën e sotme ishte ardhja e deputetes më të vjetër të kuvendit, Luljeta Bozos me shkop, ndërsa pranë saj shfaqet Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Frida Krifca.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment