Mashtruesi Edi Rama/ Vendime për të mos plotësuar kërkesat e studentëve

Ashtu edhe siç paralajmëruan studentët, ashtu edhe doli.

Në një konferencë për mediat nga selia e kryeministrisë Edi Rama tha se qeveria ishte mbledhur dhe kishte marrë disa vendime, jo vetëm për studentët.

Duke folur për gazetarët, Rama u shpreh se qeveria e tij kishte marrë disa vendime për mbështetjen financiare të studentëve të disa kategorive.

Gjithashtu ai deklaroi se shteti do të paguajë 50 për qind të tarifës studentore.

Por si i thonë, ëmbëlsira vjen në fund.

Edi Rama deklaroi se pagesa do të jetë vetëm për këtë vit, pasi studentët do të humbin të gjithë mbështetjen dhe do të paguajnë tarifat e plota nëse ata nuk dalin me 10-ta në provime

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment