Mbajtja mbyllur e kufijve ndikon ne ekonomine e qytetareve gjirokastrite

Mbajtja mbyllur e kufijve per shkak te pandemise se Covid 19 ka ndikuar ne shume sektore te ekonomise dhe jo vetem , ne Shqiperi . Per qytetaret e Gjirokastres kufijte duhet te ishin hapur ndersa rikthimi ne normalitet eshte domosdoshmeri . Shume qytetare punojne dhe ushtrojne veprimtarin e tyre tregtare me vendet fqinje por kufizimet kane bere qe keta te fundit te penalizohen duke u sjelle veshtiresi te shumta ne ekonomi dhe papunesi.
Se fundmi shteti helen ka qene ai i cili ka shtyre kufizimet me Shqiperine deri me 14 maj .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment