Mberrijne materialet zgjedhore ne Gjirokaster

Ne zgjedhjet e 2019 qarku i Gjirokastres kishte 124.800 votues ndersa ka nje ulje ku pritet te votojne kete vit zgjedhor rreth 123.341 votues.
Perkatesisht ne Gjirokaster ka 43.184 zgjedhes .
Dropull 20.029 zgjedhes
Tepelena 12.867 zgjedhes
Memaliaj 16.059 zgjedhes
Libohove 5864 zgjedhes
Permeti 16.632 zgjedhes
Kelcyra 9532 zgjedhes.
Ne qark jane 207 qendra votimi .
Tashme kane mberritur materialet zgjedhore ne KZAZ nr 80 , 69 qendra votimi jane gati ne Gjirokaster per procesin zgjedhor .
Ne KZAZ Tepelene me nr 79 po pergatiten dhe vendosen te gjitha materialet e nevojshme, jane gati 23 qendra votimi te ndara ne 3 njesi admnistrative dhe ne Tepelene.
KZAZ nr 82 ne Dropull , jane 37 qendra votimi .
KZAZ nr 81 ne Libohove , jane 9 qendra votimi 3 ne qytet ne Libohove 4 ne njesine qender 2 ne Zagori .
Ne qarkun e Gjirokastres garojne 6 subjekte politike PS PD LSI PSD Nisma Thurrje dhe Vetevendosje.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment