Miratohet buxheti për vitin 2022, Kushi: Brenda këtij mandati pagat e mësuesve do rriten 40%

Është miratuar buxheti për vitin 2022.

Evis Kushi: Për të gjithë mësuesit dhe mësueset në të gjithë Shqipërinë, për rritjen e pagave me 6%. Këtë herë është hapi i parë i premtimit tonë që brenda këtij mandati pagat e mësueve të rriten 40%.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment