Mjekun e njohur e pushojne nga puna per bindje politike

Një tjetër mjek është pushuar nga puna pas qëndrimeve kundër që ka mbajtur ndaj politikave shëndetësore të maxhorancës. Mjeku i shkarkuar nga puna është Sinan Manjani që shërben në qendren shendetesore 10 ne Tiranë. Lajmin për largimin nga puna e ka dhënë vetë Manjani në një postim në Facebook.

“Të dashur miq, dhe të afërm kolegë dhe të nderuar pacientë, pas 27 vitesh pune, më pushojnë nga puna për bindje politike” – shkruan ai.


Rasti i mjeku Manjani duhet se është i ngjashëm me atë të mjekut Ilir Allkja, i cili u pushua disa muaj më parë nga puna si mjek në QSUT, për shkak të qëndrimeve të tij në kundërshtim me politikat shëndetësore të qeverisë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment