Morën pjesë në dasmë dhe ceremoni mortore,13 të infektuar në Patos, Fier e Roskovec


13 rastet e reja sot të konfirmuara në Patos, Fier dhe Roskovec kanë ardhur si pasojë e pjesëmarrjes së tyre në ceremoni mortore dhe dasma.
Konkretisht në Patos 8 rastet e raja janë infektuar pasi kanë marrë pjesë në një dasmë organizuar në Zharrëz.
Edhe një rast i konfirmuar në Roskovec është kontakt i ceremonisë së dasmës ku ka qenë pjesëmarrës.
Në Fier, 4 rastet janë të infektuar në një ceremoni mortore.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment