Moti i keq/6 familje në fshatin Kondas të Këlcyrës mbeten pa energji elektrike

Nga të dhënat e emergjencave civile deri më tani ,në bashkitë Përmet dhe Këlcyrë situata paraqitet përgjithësisht e qetë .Rreshjet po bien me intensitet mesatar ,ndërsa lumi Vjosa nuk ka prurje ,duke arritur nivelin 0.5m.Gjendja është normale përsa i përket infrastrukturës . Ndërsa në njësinë administrative Ballaban në bashkinë Këlcyrë ,6 familje në fshatin Kondas nuk kanë energji elektrike .Në terren kanë shkuar grupet e punës së Osshe për riparimin e dëmeve.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment