Nderhyrje ne rrjet/ Neser stakohet energjia elektrike ne keto zona te Qarkut Gjirokaster

OSHEE Gjirokastër ka njoftuar se ditën e nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Qarkut .

Nga ora 6:00’ deri ne oren 7:00′ do te kete stakim dhe tokezim te Zbarrave 35kV te N/stacionit Grapsh. Zona qe do te mbeten pa energji jane ne Rrajonin Gjirokaster/Sektori Nepravishte; Drino; Labove; Suhe, Ish Komunat Zagorie, Polican, Zona Reza e Zeze, Derviçan, Fshati Grapsh, Komuna Dropulli I Poshtem, Komuna Dropulli I Siperm. Subjektet private 35/0,4kV Veko, Epipllo Dekor, Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Pallas, Dervican, Alfa sh.a. (Glina), Dogana Kakavije.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment