Ndërpritet numërimi i votave në Gjirokastër

Është ndërprerë numërimi i votave në Gjirokastër kjo për shkak të lodhjes së numëruesve të cilët do të kthehen pas dy orësh.  Ende kanë mbetur 25 kuti për tu numëruar. Në të gjithë qarkun e Gjirokastrës kanë rezultuar 1995 vota të pavlefshme.  PS ka deri tani 21.973 vota, PD ka 11.056 vota, LSI me 5143 vota dhe PSD me 404 vota.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment