Në kushte të rënda higjeno-sanitare, gjobit dy restorante në Përmet

Diten e sotme  ne Përmet, AKU kryejti kontrolle ne disa restorante te ketij rajoni, ku verejtjti paregullsi dhe konkretisht në restorantet  “Ana Beqiri” Çarshovë u konstatuan ambiente me myk, lagështi si dhe mjetet e punës në kuzhinë totalisht të amortizuara.  Po ashtu, në restorantin  “Altin Naçi” Çarshovë, u konstatua se mungonte gjurmueshmeria dhe etiketimi i produkteve ushqimore.  Pas konstatimeve ne fjale AKU mori masat si me poshte:  Ndaj restorantit “Ana Beqiri” u mor masa administrative gjobë 300.000 lekë si dhe bllokim i menjëhershëm i aktiviteteve, ndërsa ndaj restorantit  “Altin Naçi” u mor masë administrative gjobë 150.000 lekë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment