Nënshkruhen marrëveshje SHBA-Kore e Veriut, Trump: Marrëdhënia jonë do ndryshojë 07:48, 12/06/2018

Presidenti i SHBA-së Donald Trump dhe lideri i Koresë së Veriut, Kim Jong Un, kanë nënshkruar mes tyre disa marrëveshje.

Duke folur në këtë konferencë të shkurtër për mediat, presidenti i SHBA-së Donld Trump është shprehur se nga sot do të ndryshojnë marrëdhëniet me Korenë e Veriut.

‘Dua të falënderoj Kim Jong Un për kohën që kaluam bashkë.

Dua të them se që tani e tutje marrëdhëniet tona me Korenë e Veriut do të ndryshojnë’, tha gjatë fjalës së tij të shkurtër presidenti Donald Trump.

Ata kanë nënshkruar mes tyre disa marrëveshje të rëndësishme për deneuklarizimin e Koresë së Veriut.

Ky është takimi i parë mes një presidenti të SHBA-së dhe atij të Koresë së Veriut.Nënshkruhen marrëveshje SHBA-Kore e Veriut, Trump: Marrëdhënia jonë do ndryshojë

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment