“NËSE NDODH DIÇKA MË 5 JANAR, TURPI I BERISHËS”/ BEJKO: KRIZA NUK ZGJIDHET ME ZAKONE KRESHNIKËSH

Teksa Lulzim Bashës i është lënë afat për t’u larguar nga selia në datën 5 dhjetor, Sekretari për Pushtetin Vendor dhe Decentralizimin në PD, z. Roland Bejko thotë se nëse do të ketë konfrontime fizike, turpi i takon Berishës. Sipas tij kriza nuk zgjidhet me zakone kreshnikësh.

Mëposhtë intervista për MCN TV:

https://fb.watch/a8rjuLAnd9/

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment