Nga 1 Janari, 472 shërbime publike vetëm online

Për 472 shërbime publike nga 1 janari do të mund të aplikohet vetëm online. Edi Rama e cilëson këtë si revolucion digitalizimin e tyre, por më së shumti një fitore të qytetarëve në luftën e gjatë të sorollatjes sportel më sportel.
Në zyrat e Agjensisë Kombëtar të Shoqërisë se informacionit prej javësh po trajnohen punonjësit e administratës.
Digjitalizimi i 472 shërbimeve është vetëm faza e parë. Deri në fund të vitit numri i aplikimeve dhe shërbimeve që do të merren online do të jetë 1261 nga 1384 të tillë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment